Fortsæt til indstillingerne for web-politik håndtering

Sådan går du til indstillinger for administration af web-politik håndtering:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Sikkerhed afsnittet.
  3. I blokken Web-politik håndtering, klik på knappen Slå til.
  4. Hvis Web-politik håndtering er ikke beskyttet med en adgangskode ikke er adgangskodebeskyttet, beder programmet brugeren om at indstille en adgangskode. Vælg en af følgende muligheder:
    • Sådan beskyttes adgangen til Web-politik håndtering med en adgangskode:
      1. Udfyld felterne Adgangskode og Bekræft adgangskode, og klik på Fortsæt.
      2. Klik på Opret adgangskode i vinduet Adgangskodeomfang.
      3. I vinduet Indtast adgangskode skal du bekræfte adgangskoden og klikke på knappen Log på.
    • Hvis du ikke ønsker at beskytte adgang til Web-politik håndtering-indstillingerne med en adgangskode, skal du klikke på linket Spring over for at fortsætte til Web-politik håndtering-indstillingerne.

Vinduet Web-politik håndtering åbnes.

5. Vælg en brugerkonto, og klik på linket Konfigurer restriktioner for at åbne vinduet med indstillinger for Web-politik håndtering.